Det är väldigt lätt att bli fast i Words in a Pic, ett spel inom samma kategori som till exempel WordFeud, Ruzzle och OrdYatzy. Spelet går ut på att du ska hitta tre olika ord som finns representerade i ett foto. Du kan se hur många bokstäver varje ord har i tre rader med tomma rutor, och längst ner på skärmen finns alla bokstäver som ska användas.

Spelet kräver att du har ett rätt bra vokabulär och att du gillar ordlekar. Om du har spelat de tre exempel jag nämnda ovan, och gillar dem, kan jag med säkerhet säga att du kommer att gilla Words in a Pic.

Namnet till trots är Words in a Pic på svenska. Det finns fler ordlistor, men du vill förmodligen använda dig av svenska. Spelet kräver ingen registrering, eftersom du inte spelar mot kompisar utan bara för dig själv. Det är bara att ladda ner spelet och sätta igång.

Standardversionen är gratis och finansieras med annonser. Vill du slippa dessa kan du uppgradera spelet till Annonsfritt för 7 kronor. Du hittar detta i den interna butiken, som du når genom att klicka på mynten uppe till höger.

Words in a Pic, kul ordspel

Words in a Pic

Sätt ditt egna betyg på appen:
Words in a Pic: Smart och kul spel där du ska hitta ord i bilder
7 votes, 4.71 avg. rating (93% score)